Our Offices worldwide

* Pantaenius UK Limited is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (Authorised No.308688)

Welcome to our personal area
  • Download your policies
  • Find your invoices and amounts to pay
  • Check and change your personal details
This service is currently not available. Please try again later.

Καλώς ήρθατε στην Pantaenius

‘Ρίξτε’ το αγαπημένο σας σκάφος στο νερό έχοντας το κεφάλι σας ήσυχο ότι είναι πλήρως καλυμμένο. Τόσο εύκολο όσο το κάνει η Pantaenius δεν έχει γίνει ποτέ ξανά!

 

Ως οι κορυφαίοι ειδικοί στην ασφάλιση θαλαμηγών και σκαφών αναψυχής στην Ευρώπη, προσφέρουμε tailor-made κάλυψη για ιδιοκτήτες, κυβερνήτες, πληρώματα και ναυλωτές για περισσότερο από 50 χρόνια.

Σήμερα είμαστε στην θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας όχι μόνο εξατομικευμένη ασφαλιστική προστασία  αλλά και κάλυψη που είναι απολύτως αποδεδειγμένη στην πράξη. Έχουμε ενσωματώσει τον πλούτο της εμπειρίας μας στους προσφερόμενους όρους και τους τελειοποιήσαμε στην ελάχιστη λεπτομέρεια. Πάνω από 100.000 πελάτες επωφελούνται  των μοναδικών μας όρων ασφάλισης και της περίφημης εξυπηρέτησης μας σε περιπτώσεις  αξιώσεων.

 

Go to english version

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ

more detailsless details

ΑΡΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

50 χρόνια εμπειρίας εγγυώνται μια άψογη εξυπηρέτηση και τις καλύτερες δυνατές λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας μοναδικές ανάγκες με γνώμονα  την καθημερινή χρήση του σκάφους σας.

ΤΟΠΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

35.000 ειδικοί –μέλη του δικού μας παγκοσμίου δικτύου - μας βοηθούν να προσφέρουμε σωστή εξυπηρέτηση τοπικά και σας υποστηρίζουν με εξειδικευμένες συμβουλές. Ο συνεργάτης μας στην Ελλάδα- Χρήστος Κοντοβασίλης (Yacht Insurance CIC- Ασφαλιστικοί Πράκτορες ΙΚΕ) θα χαρεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας!

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας σε θέματα θαλάσσιας ασφάλισης και ειδικά στον κλάδο των σκαφών, καταλαβαίνουν απόλυτα τις ανάγκες των ανθρώπων της θάλασσας και ανταποκρίνονται παρέχοντας τις κατάλληλες συμβουλές.

‘Κατ' οίκον’ Διεκπεραιωση αξιώσεων

Η ασφάλιση αφορά πολλά πράγματα, αλλά πάνω απ 'όλα είναι η αποτελεσματική και προληπτική διεκπεραίωση απαιτήσεων. Διαχειριζόμαστε όλες τις υποθέσεις απο το δικό μας εξειδικευμένο τμήμα. Η ομάδα μας σας υποστηρίζει 24/7 και δεσμεύεται να διαχειριστεί έγκαιρα ακόμη και τις πιο δύσκολες ζημιές.

O ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Αν ψάχνετε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μας ή χρειαστείτε κάποια συμβουλή όσον αφορά το σκάφος σας- οι συνεργάτες μας Yacht Insurance CIC Ασφαλιστικοί πράκτορες ΙΚΕ με τον  Χρήστο Κοντοβασίλη και την ομάδα του θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν.

 

Yacht Insurance CIC – Ασφαλιστικοί Πράκτορες ΙΚΕ
Χρήστος Κοντοβασίλης
Γρηγορίου Αυξεντίου 3
17455 Καλαμάκι-Αθήνα
ΤΗΛ: +30 210 9881046
ΚΙΝΗΤΟ: +30 6977 46 64 17
info@marineinsurance.gr

AΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΑΣ

Ως ιδιοκτήτης ενός μηχανοκίνητου ή ιστιοφόρου σκάφους, είστε  εκτεθειμένος σε ένα μεγάλο αριθμό κινδύνων στο νερό όσο και εκτός  απέναντι στους οποίους μπορείτε να προστατευτείτε με την κατάλληλη ασφάλιση του σκάφους σας. Η εξατομικευμένη  προσφορά  εξαρτάται από τον τύπο του σκάφους ή από την  χρήση του. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση ένας υπεύθυνος ιδιοκτήτης ενός ιστιοπλοϊκού ή ενός μηχανοκίνητου σκάφους θα φροντίσει να έχει μικτή ασφάλεια,προκειμένου μια απαίτηση να μην οδηγεί σε ανυπολόγιστη οικονομική ζημιά.

Πρώτα είναι η Αστική Ευθύνη έναντι τρίτων, κάλυψη η  οποία προστατεύει τον ιδιοκτήτη από τις οικονομικές συνέπειες από ζημιές οι οποίες προκαλούνται σε τρίτους από την χρήση του σκάφους του. Παράλληλα η προσφερόμενη από εμάς κάλυψη κύτους( HULL) ασφαλίζει ζημιές  στο ίδιο το σκάφος. Πρόκειται για  ένα από τα πιο ολοκληρωμένα προϊόντα στην αγορά και χαρακτηρίζεται  από την σύγχρονη κάλυψη  κατά παντός είδους κινδύνων  (All Risk) καθώς επίσης από την εφαρμογή του όρου ‘Fixed Agreed Value’ βασισμένο στο συμφωνημένο ασφαλισμένο ποσό την ‘’Συμφωνημένη σταθερή αξία’’. ‘Έξοδα υποστήριξης βλάβης έως 10.000 €.  Έξοδα επιθεώρησης μετά από προσάραξη και κάλυψη οδικής μεταφοράς είναι μερικά από τα οφέλη σας.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΑΣ

Δωρεάν , γρήγορα και χωρίς καμία υποχρέωση: Βρείτε  την σωστή ασφάλεια κάλυψης σε λίγα μόνο βήματα. Η προσφορά σας θα σταλθεί με ένα e-mail σύντομα μετά την υποβολή του ερωτήματός σας.

Παρακαλώ να σημειωθεί ότι η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο στα αγγλικά. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή χρειαστείτε βοήθεια,  επικοινωνήστε με τον τοπικό  σύνδεσμο στην Ελλάδα:  Χρήστο Κοντοβασίλη -Yacht Insurance CIC

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
  • Ανταγωνιστικές τιμές ,ανώτερη ποιότητα κάλυψης
  • Πάντα διαθέσιμοι σε περιπτώσεις ζημιών
  • Άμεση πρόσβαση σε όλα τα έγγραφα σας.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

Θα μας βρείτε σε διάφορες εκθέσεις σκαφών και εκδηλώσεις αυτό τον χρόνο .Ελάτε να μας συναντήσετε!

 

13.05.2022 - 15.05.2022
NATEX by the SEA
Μαρίνα ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ, Παλαιό Φάληρο

 

07.10. - 11.10.2022
OLYMPIC YACHT SHOW
Λαύριο , Αττική 77Ο Χλμ Αθηνών -  Σουνίου

 

07.12. - 11.12.2022 
ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ ΑΘΗΝΩΝ
Metropolitan Expo

PANTAENIUS - a reliable partner
How important to you is certainty and peace of mind?
Over 50
years

of experience guarantee an exclusive service approach and the most efficient claims management when you need it most.

100,000
customers

already place their trust in us and make Pantaenius the leading yacht insurance provider in Europe.

35,000
specialists

in our network help us deliver true local service and support you with advice and expertise all over the world.