Pantaenius Vestigingen wereldwijd

* Pantaenius UK Limited is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (Authorised No.308688)

Welcome to our personal area
  • Download your policies
  • Find your invoices and amounts to pay
  • Check and change your personal details
This service is currently not available. Please try again later.
04/08/2024
Wij bij Pantaenius | Nieuws

125 jaar Pantaenius - Gebaseerd op vertrouwen

De in Hamburg gevestigde verzekeringsmakelaar Pantaenius wordt 125 jaar, een fundament waarop Harald Baum en zijn familie blijven bouwen aan Europa's toonaangevende experts op het gebied van jachtverzekeringen.

De Hamburgse verzekeringsspecialist Pantaenius viert haar 125-jarig bestaan. Pantaenius Versicherungsmakler GmbH bedient vandaag ongeveer 5.000 middelgrote bedrijven vanuit vijf locaties: Düsseldorf, Eisenach, Kiel, München – en Hamburg.

De locatie Hamburg heeft Pantaenius vanaf het begin gekenmerkt. In 1899 richtte Johann C. Pantaenius een makelaarskantoor voor scheepsverzekeringen op in de Hanzestad. Zijn opvolger breidde het bedrijf in de jaren 1920 uit met eigendoms- en levensverzekeringen.

In 1963 kwam Harald Baum bij het bedrijf, wiens kinderen Daniel, Martin en Anna het bedrijf vandaag de dag leiden. Baum nam Pantaenius in 1970 over. Hij ontwikkelde een nieuw type cascoverzekering voor jachten. Baum's nieuwe waardeverzekering betekende een revolutie in de jachtverzekeringsbranche.

In de daaropvolgende decennia breidde Pantaenius deze business uit naar tien locaties in Europa en Australië. Aan het einde van de jaren negentig werden de jachtverzekeringsactiviteiten gescheiden van de traditionele makelaardij in een aparte onderneming.

Vandaag de dag omvat de Pantaenius Group, naast de jachtverzekeringstak, het expertisekantoor Marine Claims Service, het jachtmanagementbedrijf Zucker & Partner – en Pantaenius Versicherungsmakler GmbH, dat teruggaat tot de oprichting in 1899.

PANTAENIUS - een betrouwbare partner
Hoe belangrijk is zekerheid en een goed gevoel?
50
jaar

ervaring in het leveren van verzekeringsoplossingen aan jachtbezitters stelt ons in staat om een unieke klantenservice, een betrouwbare verzekeringsdekking en een exclusief schademanagement aan te bieden.

100.000
klanten

geven ons dagelijks hun vertrouwen en maken ons de marktleider voor jachtverzekeringen in Europa.

35.000
specialisten

in ons netwerk staan u met hun vakkennis en ervaring ter beschikking en maken het ons mogelijk u wereldwijd te ondersteunen in schadegevallen.