Pantaenius Vestigingen wereldwijd

* Pantaenius UK Limited is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (Authorised No.308688)

Welcome to our personal area
  • Download your policies
  • Find your invoices and amounts to pay
  • Check and change your personal details
This service is currently not available. Please try again later.
«
Bij Pantaenius was het geen probleem om mijn schip te verzekeren. Even bellen en het was geregeld.
»

Ellen Hooning, aangenaam

Mijn naam is Ellen Hooning. Ik ben uw aanspreekpunt van Pantaenius Bootverzekeringen in Nederland. Heeft u vragen over bootverzekeringen? U kunt mij altijd bellen, of mailen, en ik neem contact met u op.

 

Pantaenius heeft ruim 50 jaar ervaring in het leveren van verzekeringsoplossingen aan jachtbezitters en dit stelt ons in staat om een unieke klantenservice, een betrouwbare verzekeringsdekking en een exclusief schademanagement aan te bieden.

+ 31 228 59 69 28

Heeft u verder nog vragen? Ellen Hooning zal u graag telefonisch adviseren.

DE VOORDELEN VAN PANTAENIUS BOOTVERZEKERING

Meer detailsMinder details
DE VEELZIJDIGE DEKKING TEGEN ALLE GEVAREN

DE VEELZIJDIGE DEKKING TEGEN ALLE GEVAREN

Gedekt zijn alle gevaren waaraan het verzekerde jacht gedurende de duur van de verzekering blootgesteld wordt, zoals bijvoorbeeld diefstal, brand, overmacht, zinken, grondberoering, aanvaring etc.

NIEUW VOOR OUD

Uw schip is beschadigd en u heeft nieuwe onderdelen nodig voor de reparatie? Pantaenius regelt deelschades, zonder waarde aftrek, tot aan de hoogte van de verzekeringswaarde.

SNELLE AFHANDELING EN PERSOONLIJK CONTACT

Ellen Hooning geeft u altijd persoonlijk advies op maat. Met ruime ervaring en kennis van watersport zorgt voor Ellen voor een snelle afhandeling van uw vraag.

VASTE VERZEKERDE WAARDE

Wij komen met u een vaste verzekeringswaarde overeen, welke bij een totaalverlies zonder restwaarde aftrek vergoed wordt, zodat u weer een gelijkwaardig schip kunt kopen.

GEEN EIGEN RISICO VOOR U

In het geval van total-loss, diefstal met braak, transportschade, brand, beschadiging van persoonlijke eigendommen en vele andere gebeurtenissen wordt geen eigen risico gerekend.

24/7 HULPDIENST

Een goede verzekering wordt gekenmerkt door een betrouwbare en competente schadebehandeling. Voor onze schadedeskundigen bij Pantaenius heeft dit de hoogste prioriteit en we zijn trots op onze reputatie op dit gebied. 

OFFERTE AANVRAGEN

Pantaenius verzekert elk schip, in bijna elk formaat, en dat al ruim 50 jaar. Van sloep tot megajacht. Mogen we uw boot ook verzekeren? 

Ons aanvraagformulier is in de Duitse of Engelse taal.

OFFERTE AANVRAGEN
  • Cascoverzekering
  • Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
  • Ongevallen inzittendenverzekering
OFFERTE AANVRAGEN

EEN GOEDE VERZEKERING GEEFT EEN GOED GEVOEL!

Pantaenius is een internationale verzekeraar met verzekeringsexperts uit de watersportbranche. Meer dan 100.000 booteigenaren, waarvan veel in Nederland, vertrouwen hun bootverzekering aan ons toe. Ons aanvraagformulier is in de Duitse of Engelse taal.

PANTAENIUS - een betrouwbare partner
Hoe belangrijk is zekerheid en een goed gevoel?
50
jaar

ervaring in het leveren van verzekeringsoplossingen aan jachtbezitters stelt ons in staat om een unieke klantenservice, een betrouwbare verzekeringsdekking en een exclusief schademanagement aan te bieden.

100.000
klanten

geven ons dagelijks hun vertrouwen en maken ons de marktleider voor jachtverzekeringen in Europa.

35.000
specialisten

in ons netwerk staan u met hun vakkennis en ervaring ter beschikking en maken het ons mogelijk u wereldwijd te ondersteunen in schadegevallen.