Pantaenius Vestigingen wereldwijd

* Pantaenius UK Limited is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (Authorised No.308688)

Welcome to our personal area
  • Download your policies
  • Find your invoices and amounts to pay
  • Check and change your personal details
This service is currently not available. Please try again later.

Europa's toonaangevende
specialist voor jachtverzekering

U kunt ons bereiken op
+31 228 59 69 28

Maandag - vrijdag: tussen 8:00 uur en 18:00 uur

U heeft vragen of suggesties over onze producten of u wilt een offerte voor uw boot of jacht, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze experts helpen u graag!

Pantaenius-Jacht-Cascoverzekering

De Pantaenius-jacht-casco-verzekering dekt het totaalverlies en deelschades aan het eigen jacht.

DE VEELZIJDIGE DEKKING TEGEN ALLE GEVAREN

Gedekt zijn alle gevaren waaraan het verzekerde jacht gedurende de duur van de verzekering blootgesteld wordt, zoals bijvoorbeeld diefstal, brand, overmacht, zinken, grondberoering, aanvaring etc.

VASTE VERZEKERDE WAARDE

Wij komen met u een vaste verzekeringswaarde overeen, welke bij een totaalverlies zonder restwaarde aftrek vergoed wordt, zodat u weer een gelijkwaardig schip kunt kopen.

NIEUW VOOR OUD

Uw schip is beschadigd en u heeft nieuwe onderdelen nodig voor de reparatie? Pantaenius regelt deelschades, zonder waarde aftrek, tot aan de hoogte van de verzekeringswaarde.

Preventie
Gevaarlijke UV-straling

Na vele weken wachten op de start van het seizoen is het dan nu een kwestie van iedere vrije minuut aan boord doorbrengen. Maar opgelet: onze huid heeft tot nu toe relatief weinig zon gezien en juist in de hoogzomer moeten we dubbel voorzichtig zijn. Dr. Sonja Brumme, gezichtschirurg en hartstochtelijk zeilster, maant vooral watersporters om beter op te letten.

Videoblog
Videoblog

Veel evenementen rond boten worden momenteel geannuleerd of uitgesteld. Om ervoor te zorgen dat u nog steeds uw vragen aan de Pantaenius deskundigen kunt stellen, zullen we ze vanaf nu wekelijks beantwoorden in onze videoblog. Stuur uw vragen over boot- en jachtverzekeringen gewoon per e-mail naar: info@pantaenius.nl

PANTAENIUS - een betrouwbare partner
Hoe belangrijk is zekerheid en een goed gevoel?
50
jaar

ervaring in het leveren van verzekeringsoplossingen aan jachtbezitters stelt ons in staat om een unieke klantenservice, een betrouwbare verzekeringsdekking en een exclusief schademanagement aan te bieden.

100.000
klanten

geven ons dagelijks hun vertrouwen en maken ons de marktleider voor jachtverzekeringen in Europa.

35.000
specialisten

in ons netwerk staan u met hun vakkennis en ervaring ter beschikking en maken het ons mogelijk u wereldwijd te ondersteunen in schadegevallen.