Pantaenius Vestigingen wereldwijd

* Pantaenius UK Limited is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (Authorised No.308688)

Welcome to our personal area
  • Download your policies
  • Find your invoices and amounts to pay
  • Check and change your personal details
This service is currently not available. Please try again later.

Europa's toonaangevende
specialist voor jachtverzekering

U kunt ons bereiken op
+31 228 59 69 28

Maandag - vrijdag: tussen 8:00 uur en 18:00 uur

U heeft vragen of suggesties over onze producten of u wilt een offerte voor uw boot of jacht, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze experts helpen u graag!

Optimale verzekeringsdekking voor uw boot

Altijd veilig onderweg: Door de juiste verzekering af te sluiten, beschermt u niet alleen uw eigen jacht, maar beschermt u zich ook tegen schade veroorzaakt door derden. Wij houden daarbij rekening met uw plannen en wensen - dankzij de individuele samenstelling van uw verzekeringsoplossing heeft u altijd de best mogelijke bescherming aan boord!

Casco verzekering

  • Volledige bescherming tegen alle risico's
  • Vaste verzekerde waarde
  • Nieuw voor oud
Onze producten voor boot- en jachtbezitters
Preventie
Gevaarlijke UV-straling

Na vele weken wachten op de start van het seizoen is het dan nu een kwestie van iedere vrije minuut aan boord doorbrengen. Maar opgelet: onze huid heeft tot nu toe relatief weinig zon gezien en juist in de hoogzomer moeten we dubbel voorzichtig zijn. Dr. Sonja Brumme, gezichtschirurg en hartstochtelijk zeilster, maant vooral watersporters om beter op te letten.

Preventie
De meest voorkomende oorzaken van defecten aan de tuigage

Naast een grondige inspectie van het tuig vóór of na het seizoen, zijn tussentijdse controles net zo belangrijk om de veiligheid aan boord te verzekeren. Het kost maar een paar minuten om zelf over het dek te lopen en een deel van de mast, de bouten of zelfs splitpennen te inspecteren. Wij hebben een lijst opgesteld van de oorzaken van defecte installaties die wij in de praktijk het vaakst zijn tegengekomen.

PANTAENIUS - een betrouwbare partner
Hoe belangrijk is zekerheid en een goed gevoel?
50
jaar

ervaring in het leveren van verzekeringsoplossingen aan jachtbezitters stelt ons in staat om een unieke klantenservice, een betrouwbare verzekeringsdekking en een exclusief schademanagement aan te bieden.

100.000
klanten

geven ons dagelijks hun vertrouwen en maken ons de marktleider voor jachtverzekeringen in Europa.

35.000
specialisten

in ons netwerk staan u met hun vakkennis en ervaring ter beschikking en maken het ons mogelijk u wereldwijd te ondersteunen in schadegevallen.